طرز تهیه باقلوای اردبیل


دستور پخت باقلوای اردبیل, شیرینی های اردبیل, طرز تهیه باقلوا طرز تهیه باقلوا اردبیلی
باقلوا یکی از شیرینی های اصیل و سنتی ایرانی است که بسیار محبوب است. شاید باقلوا را به عنوان سوغات یزد بشناسید، اما یکی از باقلواهای مرغوب و خوشمزه ایرانی، باقلوای اردبیل است که از لایه های نازکی از خمیر و پودر گردو درست می شود. باقلوا در ایران به روش های مختلفی طبخ می شود، اگرچه شاید بیشتر شما فکر کنید که باقلوا سوغاتی یزد است، اما در شهرهای دیگر ایران این شیرینی اصیل و خوشمزه به روش های مختلفی طبخ می شود. باقلوا اردبیل از روی هم چیدن چند لایه خمیر ریز و پودر گردو درست می شود که بسیار مرغوب و لذیذ است.برای تهیه خمیر باقلوا حتما از آرد شیرینی درجه یک که کاملا جدا شده است استفاده کنید. اگر خمیر باقلوا را با آرد نانوایی درست کنید، باقلوای مرغوبی نخواهید داشت.باقلوا اردبیل مواد لازم: تخم مرغ شیر یا ماست 3 عدد روغن مایع 1 لیوان بکینگ پودر 1 لیوان آرد گندم 1 بسته به میزان لازم کره نیم کیلو کره نشاسته 400 گرم پسته 1 کیلو پودر برای تزیین)، 50 گرم روغن مایع برای چرب کردن خمیر، 1.5 لیوان مواد شل برای شربت باقلوا شکر اردبیل 4 لیوان آب 4.5 لیوان آبلیمو 1/2  باقلوای اردبیل, طرز تهیه باقلوای اردبیل, شیرینی های اصیل و سنتی ایرانی طرز تهیه باقلوا اردبیل
برای تهیه باقلوا اردبیل ابتدا باید خمیر باقلوا را آماده کنیدبرای تهیه خمیر باقلوا اردبیلی، تخم مرغ، شیر، ماست و روغن مایع را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. نیمی از آرد و بکینگ پودر را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. بقیه آرد را اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید که به دست نچسبد. روی خمیر را با یک پارچه مرطوب بپوشانید و بگذارید چند دقیقه در دمای اتاق استراحت کند. خمیر را به 60 تکه به اندازه فندق تقسیم کنید و کمی نشاسته پودر شده بپاشید و با وردنه باز کنید. 10 ورقه خمیر را روی هم بچینید و دوباره با وردنه باز کنید تا نازک شوند. دو سینی 35 سانتی متری را چرب کرده و لایه اول خمیر را روی آن پهن کنید و خمیر را چرب کرده و آجیل بپاشید. 10 خمیر دیگر را به روش قبلی در یک ورقه نازک بغلتانید و دوباره چرب کنید و آجیل بپاشید. شیرینی های اردبیل, طرز تهیه باقلوا, طرز تهیه باقلوا ترکی دستور پخت

باقلوا را با لایه بندی خمیر ادامه دهید تا ظرف پر شود. بعد از اینکه لایه آخر خمیر را روی سینی پهن کردید، ورقه های 1 سانتی متری روی خمیر بزنید و کره را آب کنید و وقتی خنک شد روی خمیر قرار دهید.قالب باقلوا را به مدت حدود 45 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کاملا پخته و طلایی شود.باقلوا را از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. سپس شربت را آماده کنید. برای تهیه شربت باقلوا شکر و آب را مخلوط کرده و بجوشانید تا غلیظ شود سپس آبلیمو را اضافه کرده و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید. شربت را کنار بگذارید تا گرم شود و به آرامی روی باقلوای سرد بریزید تا کاملا جذب شود. .

بیشتر بخوانید:  طرز نان کره ای تبریز



مطلب پیشنهادی

عکس کیک اسپرسو طرز تهیه کیک اسپرسو ساده و خوشمزه کیک اسپرسو یک کیک عصرانه …





مطلب پیشنهادی



آموزش شیرینی پزی عکس کیک اسپرسو طرز تهیه کیک …

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …