مواد لازم برای حلوای پسته: آرد 250 گرم، کره 170 گرم، روغن مایع 65 میلی لیتر، پسته پودر شده 50 گرم، هل پودر شده، 1 قاشق غذاخوری رنگ سبز به میزان لازم، شربت 25 گرم. شکر 250 گرم به این صورت که ابتدا آب و شکر را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم تا شکر آب شود سپس حرارت را زیاد می کنیم تا شربت بجوشد سپس از روی حرارت برداشته و ذخیره می شود. آرد را در قابلمه دیگری بریزید و روی آتش بگذارید و مرتب هم بزنید تا نسوزد و هم بزنید تا بوی خامی آردتان نگیرد. سپس اضافه کنید و هم بزنید تا آرد با کره سرخ شود. روغن مایع را اضافه کرده شیره آماده شده را اضافه کنید تا آب آن جذب آرد شود سپس رنگ سبز و پودر هل و پودر پسته را اضافه کنید و اگر خمیر خشک شد می توانید کره را به آن اضافه کنید.می توانید حلوا را داخل قاشق بستنی یا قاشق فشار دهید و از قاشق جدا کنید سپس در کپسول های کاغذی بریزید یا با قالب های تک قسمتی و مقداری کیک اسفنجی روی حلوای پسته را تزئین کنید.شما می توانید آن را هر طور که می خواهید تزئین کنید.
طرز تهیه حلوای پسته مخصوص ماه رمضان
طرز تهیه حلوای پسته مخصوص ماه رمضان