طرز تهیه مربای انگور

مربای انگور یک مربای خوشمزه و مقوی برای صبحانه است که شما را سیر می کند، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و کارایی مغز شما را افزایش می دهد. انگور می تواند از آلزایمر و زوال عقل پیشگیری کند و با وجود آنتی اکسیدان هایی که سطح کلسترول خون را کاهش می دهد، برای سلامت قلب بسیار مفید است. از دیگر خواص انگور مس، آهن و منگنز است که باعث تقویت سیستم ایمنی و استخوان ها می شود. مربای انگور برای افزایش کارایی مغز بسیار عالی است و می تواند صبحانه مناسبی برای دانش آموزان باشد روش اول پخت مربای انگور مواد لازم مربای انگور نیم کیلو شکر نیم کیلو آب سه لیوان لیمو 1 لیوان وانیل 1 لیوان آب دستور مربای انگور  طرز تهیه مربای انگور, مربای انگور قرمز, دستور پخت مربا انگور طرز تهیه مربای انگور شکر و آب در ظرف لعابی بجوشانید و کمی غلیظ کنید. انگور بدون هسته را به شربت اضافه کنید و بجوشانید تا غلیظ شود. می توانید دانه های بزرگ انگور را از وسط نصف کنید.آب لیمو و وانیل را اضافه کنید و بعد از ۱ دقیقه از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.روش دوم پخت مربای انگور عسکری مواد لازم برای مربای عسکری: شکر 200 گرم، آب 1.5 لیوان، زعفران 1.5 لیوان، گلاب به مقدار لازم، 1 قاشق غذاخوری آبلیمو، 1/2 قاشق چایخوری، طرز تهیه مربای انگور یاقوتی, طرز تهیه مربای انگور بدون شکر, مربای انگور  عسکری مربای انگور طرز تهیه مربای عسکری آب و شکر را کمی بجوشانید وقتی غلیظ شد انگورها را در قابلمه بریزید و بجوشانید تا غلیظ شود. 10 دقیقه قبل از تمام شدن، زعفران و هل و گلاب را اضافه کنید. وقتی شهد غلیظ شد مربا آماده است. نکات مهم برای تهیه مربای انگور – از هسته انگور سالم و بی عیب و نقص استفاده کنید. – انگور بدون هسته برای تهیه مربا مناسب تر است. – در پایان پخت از آبلیمو استفاده کنید تا رنگ مربا تیره نشود. – وانیل یا طعم دلخواهتان را در پایان پخت به مربا اضافه کنید. – بهتر است برای تهیه مربا از قابلمه لعاب دار استفاده کنید و در را باز بگذارید تا مربا رنگ بیشتری بگیرد – اگر شربت مربا غلیظ نباشد بعد از مدت کوتاهی کپک می زند. – اگر مقدار آبلیمو کم باشد مربا حالت شکری پیدا می کند. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …