معروف ترین مربای پاییزی خرما یکی از بهترین میوه های پاییزی است که برای سلامتی و بدن بسیار مفید است. مربای خرمالو یکی از مشتقات خرمالو است که می توانید به راحتی آن را برای یک صبحانه مقوی پاییزی درست کنید.مواد لازم برای مربای خرمالو : خرمالوی تازه 850 گرم، شکر 500 گرم، آبلیموی تازه 200 میلی لیتر. با چاقو و آنها را در قابلمه بریزید. قابلمه را روی گاز قرار داده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و شکر را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شکر و خرما کاملا مخلوط شده و شکرها حل شود، حالا آب لیموی تازه را اضافه کرده و هم می زنیم و حدود 40 دقیقه روی حرارت متوسط می گذاریم. تا زمانی که ذوب شود. بعد از اینکه مایع به غلظت دلخواه رسید، شعله را خاموش کنید و صبر کنید تا خنک شود و در پایان مربا را داخل شیشه ها بریزید و در یخچال نگهداری کنید. مرحله اول تهیه مربای خرما مرحله دوم تهیه مربای خرما غلظت کافی مربای خرما.