طرز تهیه مربا سیب به چندین روش

طرز تهیه مربای سیب,طرز تهیه مربای سیب سبز ترش طرز تهیه مربای سیب ترش
یکی از میوه های پرخاصیت و فراوان در اکثر فصول سال است، از این رو چند مدل از طرز تهیه مربای سیب را ارائه می دهیم. مربای سیب سبز ترش: مواد لازم برای مربای سیب: سیب سبز، ۱ کیلو آبلیمو، نصف لیمو ترش، شکر، ۱ کیلو آب، ۲ پیمانه چوب دارچین، ۱ عدد مربای سیب ترش آموزش : برای تهیه مربای سیب ترش ابتدا سیب ها را پوست بگیرید. در ظرفی مقداری آب بریزید و نیمی از آب لیمو را اضافه کنید. مسنا را به مکعب های کوچک برش دهید و بلافاصله داخل آب و لیموترش بریزید تا سیاه نشوند، شکر را در قابلمه بریزید و به آن آب اضافه کنید. سپس روی آتش بگذارید تا بجوشد. تکه های سیب را به همراه نصف دیگر آبلیمو به آب در حال جوش و شکر اضافه کنید و سیب ها را در آب و شکر به مدت ده دقیقه روی حرارت متوسط ​​بجوشانید و حرارت را کم کنید و چوب دارچین را به مربا اضافه کنید. نیم ساعت دیگر صبر کنید تا مربا روی آتش بنشیند.مربای سیب و هویج: طرز تهیه مربای سیب سبز ترش,طرز تهیه مربای سیب گلاب پخت مربای سیب و هویج
هر دو دارای مقادیر زیادی ویتامین هستند.در بین تمام مرباهای خوش طعم و خوشمزه، مربای سیب و هویج یکی از مرباهای خاص و متفاوت است. جدا از تهیه مربا، می توانید با این دو میوه شگفت انگیز مربای سیب و اسموتی درست کنید. اگر تا به حال طعم این مربا را امتحان نکرده اید حتما آن را تهیه کنید.مواد لازم برای مربای سیب و هویج 2 کیلو هویج، 500 گرم سیب، 2 کیلو شکر، بادام و پسته، 3 قاشق غذاخوری هل رنده شده یا له شده، 1 قاشق چایخوری آب، 2 لیوان گلاب و یک سوم مقدار کمی پوست پرتقال رنده شده طرز تهیه مربای سیب و هویج: برای تهیه مربای سیب و هویج ابتدا هویج ها را کاملا شسته و خشک کنید، سپس پوست آنها را خیلی ریز بگیرید و برش دهید. آن ها را روی رنده درشت ورقه کنید، سپس سیب ها را خوب بشویید و خشک کنید و به سلیقه خود درشت یا ریز رنده کنید. (پیشنهاد می کنم با رنده درشت رنده کنید) هویج و سیب های رنده شده را در ظرفی بریزید و کنار بگذارید و در قابلمه ای آب و شکر را جداگانه به مقدار مشخص مخلوط کرده روی آتش بگذارید تا شهد مربایتان گرفته شود. . آماده.سپس بشقاب سیب و هویج رنده شده را روی آتش بگذارید تا مخلوط هویج و سیب کمی له شود.سپس شهد مربائی را که از قبل آماده کرده اید به مخلوط سیب و هویج اضافه کنید. در این مرحله برای خوشبو شدن مربا بهتر است کمی هل به آن اضافه کنید و بگذارید مربا غلیظ شود. در مرحله آخر مقداری گلاب، پوست پرتقال رنده شده و خلال پسته را به مربا اضافه کنید. شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مربا در هوای آزاد خنک شود سپس آن را در ظرف شیشه ای مناسبی بریزید و در یخچال نگهداری کنید. نکاتی در مورد تهیه مربای سیب و هویج: برخی افراد به دلیل خواص بی نظیری که دارد از هویج خرد شده یا رنده شده در این مربا استفاده می کنند تا مربای خوش طعم و لذیذ با خواص فراوان تهیه کنند، در صورت تمایل به جای رنده شدن سیب و هویج می توانید در صورت خرد کردن، آن را ریز خرد کنید. هویج را از قبل بپزید چون سفت تر است. در این صورت نیازی به پوست کندن سیب نیست. حتی می توانید سیب را خرد کرده و هویج را رنده کنید. این یک موضوع سلیقه ای است. برای هم زدن مربا بهتر است از قاشق چوبی یا استیل استفاده کنید. مطمئن شوید که قاشق شما کاملا تمیز است. زیرا در غیر این صورت باعث کپک زدن مربا می شود.بسیاری از افراد ترجیح می دهند تنها با یک نوع میوه مربا درست کنند، اما پیشنهاد می کنیم این مربا را به دلیل خواص بی نظیر سیب به صورت ترکیبی درست کنید تا فواید بیشتری داشته باشد.البته اگر به جای شکر از آب انگور استفاده کنید، خواص این مربا بیشتر می شود! مربای سیب گل رز: طرز تهیه مربای سیب,طرز تهیه مربای سیب تابستانی طرز تهیه مربای سیب تابستانی
مربای سیب گل سرخ یک مربای یونانی است که ظاهر زیبایی دارد و برای صبحانه بسیار مناسب است.مواد لازم برای مربای سیب گلاب: 1 قاشق غذاخوری آبلیمو، 1 کیلوگرم سیب * 3-5 لیوان گلاب یک لیوان آب 3 لیوان * 3 لیوان شکر میریزم طرز تهیه مربای گلاب : سیب ها را بشویید و مرکز آن را با چاقوی مخصوص گود کنید. پوست را در قابلمه لعابی می گذاریم و روی سیب ها را با آب می پوشانیم سپس سیب ها را کمی با حرارت ملایم می پزیم تا له نشوند و پوستشان ترک نخورد، وقتی سیب ها کمی پخته شدند شکر را در آب اضافه می کنیم. و بگذارید تا قوام بیاید (شکر را یک جا بریزید تا سریع قوام بیاید و سیب ها له نشوند) در انتها آبلیمو و گلاب را اضافه کنید و گاز را خاموش کنید. در صورت تمایل زعفران را آب کرده یا مقدار کمی رنگ خوراکی به آن اضافه کنید. و وسط سیب ها را با بادام یا گردو تزئین می کنیم.طرز تهیه مربای سیب گلاب،طرز تهیه مربا سیب گلاب مربای سیب صورتی با رنگ صحیح

طرز تهیه مربای سیب با پوست صحیح: برای تهیه مربای سیب بدون پوست ابتدا کمی آب در ظرفی ریخته و سپس کمی آبلیمو، سیب ها را پوست گرفته و یکی یکی داخل آن بریزید. آن را بگذارید تا سیب ها سیاه نشوندبعد از آن در قابلمه ای آب و شکر را به نسبت مساوی بریزید و روی آتش بگذارید و وقتی جوش آمد سیب ها را یکی یکی داخل آن بریزید و بگذارید سیب ها به مدت نیم ساعت با حرارت ملایم بپزند و شربت از مربا. ضخیم باقی می ماند. اگر زیاد بپزید سیب ها له می شوند. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربا چند میوه

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …