![مراحل تفت دادن پیاز و رب و اضافه کردن برنج و مرغ نحوه ی درست کردن برنج و مرغ, طرز درست کردن برنج و مرغ, روش درست کردن برنج و مرغ](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-db8c-d8a8d8b1d986d8ac-d988-d985d8b1d8ba-d8a8d987-d8b3d8a8daa9db8c-d985d8aad981d8a7d988d8aa-d988-d8acd8af_6319f89605c29.jpeg)
![طرز تهیه برنج و مرغ پخت برنج و مرغ در فر,طرز درست کردن برنج و مرغ,درست کردن برنج و مرغ](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-db8c-d8a8d8b1d986d8ac-d988-d985d8b1d8ba-d8a8d987-d8b3d8a8daa9db8c-d985d8aad981d8a7d988d8aa-d988-d8acd8af_6319f89639f87.jpeg)
![طرز تهیه برنج و مرغ پخت برنج و مرغ در فر,طرز درست کردن برنج و مرغ,درست کردن برنج و مرغ](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-db8c-d8a8d8b1d986d8ac-d988-d985d8b1d8ba-d8a8d987-d8b3d8a8daa9db8c-d985d8aad981d8a7d988d8aa-d988-d8acd8af_6319f89639f87.jpeg)
![طرز تهیه برنج و مرغ پخت برنج و مرغ در فر,طرز درست کردن برنج و مرغ,درست کردن برنج و مرغ](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-db8c-d8a8d8b1d986d8ac-d988-d985d8b1d8ba-d8a8d987-d8b3d8a8daa9db8c-d985d8aad981d8a7d988d8aa-d988-d8acd8af_6319f89639f87.jpeg)
![طرز تهیه برنج و مرغ پخت برنج و مرغ در فر,طرز درست کردن برنج و مرغ,درست کردن برنج و مرغ](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-db8c-d8a8d8b1d986d8ac-d988-d985d8b1d8ba-d8a8d987-d8b3d8a8daa9db8c-d985d8aad981d8a7d988d8aa-d988-d8acd8af_6319f89639f87.jpeg)
نکاتی برای تهیه برنج و مرغ: • برنج: برنج دانه بلند به نظر من بهترین است، اما اکثر برنج های سفید خوب کار می کنند • اندازه بشقاب: اندازه بشقاب تقریباً به جوجه های آنها بستگی دارد، اما فکر می کنم 8 x 12 یا 12 در 12 عالی است زیرا برنج کف آن را می پوشاند و مقدار مایع روی سطح مرغ عالی است. این به این معنی است که برنج خشک نمی شود و مرغ مرطوب می ماند • روغن/پوست مرغ: من دوست دارم پوست مرغ را نگه دارم زیرا از خشک شدن گوشت جلوگیری می کند و مرغ را خوش طعم و ترد می کند. پوست مرغ روغن آن را جدا کرده و برنج را طعم دار می کند.بنابراین جدا از مقدار کمی روغن که در ابتدا ریخته اید، نیازی به روغن در این ظرف نیست.و برنج شما خیلی چرب نمی شود • زمان پخت: متوجه خواهید شد که وقتی همه چیز از فر بیرون می آید، مقداری از برنج زیر مرغ هنوز پخته نشده است. پس از مخلوط شدن و ایستادن باید کاملا پخته شوند. اگر پخته نشد به آن زمان بدهید اما اگر پخته شد نیازی به پختن آن نیست. باقیمانده غذا: بگذارید باقیمانده ها خنک شوند سپس در ظرفی بریزید و در یخچال بگذارید (2 روز قابل نگهداری است). مرغ را در فر با همان دما گرم کنید تا کاملا گرم شود. می توانید برنج را در مایکروویو یا فر گرم کنید. .