مواد لازم برای كيک خيس شكلاتی: تخم مرغ 4 عدد، شیر، 1 لیوان روغن مایع، 1 لیوان آرد، 1 لیوان وانیل، 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر، 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو، 3 قاشق غذاخوری شکر 1 لیوان سس : شیر 2 پیمانه شکر 1 لیوان روغن مایع نصف پیمانه پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی مرطوب : ابتدا سس کیک اسفنجی را آماده کرده و می گذاریم خنک شود شیر را مخلوط کنید. شکر و روغن مایع و پودر کاکائو را با هم و خوب هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود سپس روی اجاق می گذاریم و هم می زنیم تا بجوشد از روی اجاق برداشته و رزرو می کنیم تا کاملا خنک شود تخم مرغ ها را می زنیم. با شکر. و وانیل را به مدت 5 دقیقه تا کاملا کف کند سپس روغن مایع و شیر را کم کم اضافه کرده و آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را سه بار الک کرده و کم کم اضافه کرده و مخلوط می کنیم.کف قالب را با کاغذ روغنی چرب کنید و مایع کیک را داخل قالب بریزید و به مدت 55 دقیقه در فر 180 قرار دهید و بگذارید استراحت کند و در یخچال قرار دهید تا سس کاملاً به خورد کیک برود. سپس خدمت خواهیم کرد تکه کیک شکلاتی مرطوب برش خورده.
برچسبآموزش آشپزی آموزش شیرینی پزی پخت كيک خيس شكلاتی درست کردن كيک خيس شكلاتی سایت آشپزی طرز تهیه انواع کیک طرز تهیه كيک خيس شكلاتی كيک خيس شكلاتی مواد لازم برای كيک خيس شكلاتی نحوه پخت كيک خيس شكلاتی نحوه درست کردن كيک خيس شكلاتی نکاتی برای پخت كيک خيس شكلاتی
مطلب پیشنهادی
طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها
می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …